Όροι Χρήσης

Εμείς στο ΕΛΙΠΥΚΑ είμαστε αφοσιωμένοι στην προστασία της ιδιωτικής ζωής σας και στην προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Για το λόγο αυτό φροντίζουμε διαρκώς για την εναρμόνισή μας με το ισχύον εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές νομικό πλαίσιο και κυρίως με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων 679/2016 της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Για το σκοπό αυτό, ζητάμε την συγκατάθεσή σας να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα που περιλαμβάνονται σε αυτή τη φόρμα για να σας στείλουμε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και επικοινωνίες από το ΕΛΙΠΥΚΑ με πληροφορίες για δραστηριότητές μας που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

Λαμβάνουμε τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία της ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων, τα οποία διατηρούνται για χρονικό διάστημα όχι μεγαλύτερο από ό,τι είναι απαραίτητο για τους παραπάνω σκοπούς. Μπορείτε να βρείτε αναλυτικά την Πολιτική Απορρήτου μας στον ιστότοπο μας elipyka.org/privacy-policy

Αν αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή στέλνοντας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το θέμα «unsubscribe» στο [email protected]. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να επικοινωνήσετε μαζί μας αν θέλετε να ενημερώσετε τις πληροφορίες σας ή επιθυμείτε διευκρινίσεις σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα και τις νέες πρακτικές απορρήτου.

ΕΛΙΠΥΚΑ

Σωρού 22, Μαρούσι Αττικής ΤΚ 15125
Τηλ.: +30 210 300 7554
Εmail: [email protected]

μέλος της Συνομοσπονδίας Συνδέσμων Πυροπροστασίας της Ευρώπης

© 2019 www.elipyka.org – created by: Pinged_