Το ΕΛΙΠΥΚΑ παρέχει την υποστήριξη και την αιγίδα του για το 1ο “Building Material Show”, που θα διεξαχθεί το διήμερο 23-24 Σεπτεμβρίου 2023 στο ΟΑΚΑ. Το Ινστιτούτο σας καλεί στο περίπτερο 24a.

Ο Γεν. Διευθυντής του ΕΛΙΠΥΚΑ και Φυσικός M.Sc., Γιώργος Μυλωνάκης, θα δώσει το παρών με ομιλία η οποία θα έχει τίτλο «Η Πυροπροστασία ως ύψιστο αίτημα για την ασφάλεια των Χρηστών, την Ποιότητα και την Αειφορία των Κτιρίων», το Σάββατο 24/9 στις 18:30.

Λίγα λόγια για το event

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, καταξιωμένες εταιρείες του χώρου θα παρουσιάσουν παλιά και νέα Υλικά Αιχμής. Μέσα από έναν πρωτότυπο τρόπο, θα γίνουν γνωστά τα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων, καθώς και οι γενικές προδιαγραφές, αλλά κυρίως ο τρόπος εφαρμογής τους σε πραγματικό χρόνο.

Ζωντανές Παρουσιάσεις θα πραγματοποιούνται μέσα από τα περίπτερα των εταιρειών σε όλη τη διάρκεια της Εκδήλωσης. Παράλληλα, στο Κεντρικό Stage επιλεγμένοι Επαγγελματίες του χώρου από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα παρουσιάσουν ζωντανά τις δικές τους τεχνικές και εφαρμογές, ανταλλάσσοντας απόψεις με το κοινό.

 

 

ΕΛΙΠΥΚΑ

Σωρού 22, Μαρούσι Αττικής ΤΚ 15125
Τηλ.: +30 210 300 7554
Εmail: [email protected]

μέλος της Συνομοσπονδίας Συνδέσμων Πυροπροστασίας της Ευρώπης

    © 2024 www.elipyka.org – created by: Pinged_